افترافکت

افترافکت

افتر افکت از جمله نرم افزارهای حرفه ای می‌باشد که به  کاربران قابلیت تولید و ساخت پویانمایی و حرکت عکس‌ها و تصاویر را می‌دهد. جهت کار با  این نرم افزار شما هیچ گونه محدودیتی نخواهید داشت. از برنامه‌ی افترافکت در انجام کارهای مختلفی می‌توان بهره برد. برای مثال در ساخت فیلم و سریال، کلیپ‌های اینترنتی در وب سایت‌ها، کارتون‌ها و ….

از مهم‌ترین قابلیت‌های این برنامه افکت ‌گذاری بر روی عکس‌ها و کلیپ‌های مورد نظرتان می‌باشد که می‌توانید در فرمت‌های مختلفی این کاربرد را اجرایی کنید. این برنامه ویژگی‌هایی دارد که هم کاربران حرفه‌ای و هم مبتدی بتوانند از آن استفاده کنند. تصاویر را به فیلم و کلیپ تبدیل کنید و عکس‌های کارتونی را با واقعیت اقدام کنید.

در این مقاله قصد داریم ساخت انیمیشن با برنامه‌ی افتر افکت را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. برای استفاده از این نرم افزار، کلاس‌های آموزشی و دوره‌هایی جهت یادگیری وجود دارد. ما تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا خلاصه‌ای از آن‌ چه که باید برای ساخت انیمیشن بلد باشید را به شما آموزش دهیم.

 

آموزش ساخت انیمیشن دو بعدی در افترافکت

برای اینکه در برنامه‌ی افترافکت قادر به ریگ بندی باشید ابتدا باید نرم افزاری به نام Duik را از وب‌سایت‌های اینترنتی دانلود کنید. نصب این نرم افزار ساده است و به راحتی می‌توانید آن را راه اندازی کنید. توجه داشته باشید که افتر افکت ورژن‌های قدیمی و جدید دارد که ما با ورژن 2020 آن به شما مراحل انیمیشن سازی را آموزش خواهیم داد.

بعد از نصب اسکریپ Duik و باز کردن افترافکت ممکن است، سیستم شما دچار ارورهایی شود که با مدت زمانی به حالات عادی برمی‌گردد. با باز کردن برنامه‌ی افترافکت در صفحه‌ی استارت new project را انتخاب کنید. سپس از منوی window در بالای صفحه بر روی  گزینه‌ی‌ Duik کلیک کنید.

در مرحله‌ی بعد باید اجازه‌ی سطح دسترسی به برنامه را صادر کنید و بر روی کادری که در آن   جمله‌ی  open general prefrences را بزنید. حال برای شما منویی ظاهر می‌شود  که شما باید گزینه‌ی scripting& Expressions’  را انتخاب کنید. و بعد بر روی Allow scripts to write File and Access کلیک کنید و OK را بزنید. با این کار اجازه‌ی اجرای برنامه‌های لازم را می‌دهیم.

دقت کنید که اگر از ورژن‌های پایین تر برنامه‌ی افترافکت استفاده می‌کنید، Allow scripts ……  را قبل از زدن scripting& Access  مشاهده خواهید کرد.

دوباره در صفحه‌ی اصلی برنامه‌ی افترافکت در بالای صفحه window‌ را انتخاب کنید و مجددا بر روی گزینه‌ی Duik  کلیک کنید. سپس در منوی روبه رو با زدن launch Duik‌ اسکریپ به راحتی برای شما اجرا می‌شود. از قسمت منوی Duik کلیک کنید و آن را سمت project بیندازید.

شما باید در مرحله‌ی بعدی نرم افزار فتوشاپ را باز کنید. در حقیقت در این مرحله‌ قصد داریم یک کاراکتر را از‌فتوشاپ برش دهیم و در برنامه‌ی افترافکت به آن کاراکتر قابلیت تحرک دهیم. در صفحه‌ی فتوشاپ از بخش فایل‌ها روی گزینه‌ی new کلیک کنید.

قسمت Film&video را برگزینید و کادر مربعی شکلی که در آن 180 ×1920  نوشته شده است را انتخاب کنید. در مرحله‌ی بعدی انیمیشن سازی نوبت به انتخاب کاراکترها است. بنابراین داخل موتور جستوجوگر گوگل عبارت d2 characters  را سرچ کنید.

در بخش تصاویر؛ شما عکس‌های متنوعی از کاراکترها خواهید دید.  در قسمت tools روی color کلیک کنید و بعد transparent  را بزنید. زمانی که می‌خواهید وقت خودتان را حذف back ground   کاراکترها نکنید بهترین کار رعایت همین موارد ذکر شده می‌باشد.

عکس انتخابی از کاراکتر خود را در دسکتاپ سیو کنید تا به راحتی به آن دسترسی داشته باشید. شما به یک عکس پس زمینه نیز احتیاج دارید. بنابراین در گوگل عکسی که می‌خواهید برای صفحه‌ی پشتی انیمیشن انتخاب کنید را سرچ کنید.

از قسمت transparent گزینه‌ی Any color را بزنید. در بالای‌ صفحه tools  انتخاب و در بخش انتخاب سایز بر روی گزینه‌ی large کلیک کنید.

عکس پس زمینه را هم درست مانند عکس کاراکتر انیمیشنی در دسکتاپ زخیره کنید. در مرحله‌ی بعدی باید عکس کاراکترها را به صورت مستقیم وارد بخش خاکستری فتوشاپ کنید و پروژه‌ی جدیدی به وجود آورید. درست زیر بخش show transform controls تصویر را وارد کنید.

سمت چپ برنامه را lasofer انتخاب کنید. در این قسمت شما امکان چینش و انتخاب دست و پای کاراکتر انتخابی خود را دارید. در مرحله‌ی بعدی با انتخاب اعضای مورد نظر و چینش آن‌ها با کلیک راست کردن بر روی هر یک از آن‌ها گزینه‌ی layer via cut  را می‌زنیم.

با استفاده از Ctrl +T و alt کاراکتر انیمیشنی خود را نظم دهید. از دست و پا کپی می‌گیریم و با استفاده از دکمه‌های Ctrl + t دست و پارا به سمتی که می‌خواهیم می‌چرخانیم.

همان طور که تا این مرحله‌ی دستورالعمل با ما همراه بودید باید متوجه شده باشید که این برنامه کاملا تخصصی و حرفه است و برای کار کردن با تمامی قابلیت های آن باید مطالعات و تمرین‌های زیادی انجام دهید تا بتوانید در سطح دلخواه انیمیشن تولید کنید.

مراحل ذکر شده مقدمات ایجاد شخصیت‌ها توسط فتوشاپ بود که به برنامه افتر افکت وارد می‌شوند و قابلیت تحرک پیدا می‌کنند.

آموزش ساخت انیمیشن دو بعدی در افترافکت

 

قابلیت‌های کلی برنامه افتر افکت

ساخت انیمیشن با برنامه‌ی افترافکت قابلیت‌های زیادی در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در ادامه به برسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

برخوردار بودن از افکت‌های شبیه سازی، افکت مخصوص برای تصاویر متحرک، افکت برای متن‌ها، خلق و طراحی انیمیشن‌ های دو بعدی و سه بعدی، هماهنگ شدن با اسکریپ‌های مخصوص متحرک سازی، انیمیشن‌هایی که با این برنامه خلق خواهید کرد، با فرمت swf می‌توانند زخیره شوند.

این برنامه دارای افکت‌های گوناگونی جهت تدوین کارها و کلیپ‌های اینترنتی می‌باشد، از تمامی عملکردها یک پیشنمایش در اختیار شما قرار می‌دهد. این برنامه برای سرعت بخشیدن به عملکردها، بخشی مربوط به پردازش‌های موازی دارد. این برنامه رنگ بندی کاملی برای طراحی کاراکترها دارا می‌باشد.

این برنامه برای طراحی انیمیشن‌هایی که روی وب‌سایت‌های اینترنتی قرار می‌گیرند، بسیار مناسب است. اگر در شبکه‌های مجازی فعالیت داشته باشید و با برنامه‌ی افترافکت‌ هم کار کرده باشید، متوجه خیلی از کلیپ‌هایی که هزاران نفرلایک خورده است می‌شوید که با این برنامه تولید و طراحی گشته اند.

اگر از خواندن  مقاله ساخت انیمیشن با برنامه افتر افکت لذت بردید و به دنبال محتواهای این چنینی هستید، ما به شما رشد 360 را معرفی می‌کنیم‌. این  وب سایت اینترنتی در جهت مقاله نویسی، طراحی سایت و تولید محتوا فعالیت‌های زیادی انجام می‌دهد. حتما به رشد 360 مراجعه کنید و تجارب خود را به اشتراک بگذارید.

قابلیت‌های کلی برنامه افتر افکت

آیا تمامی برنامه‌های انیمیشن سازی مانند افترافکت رایگان می‌باشند؟

خیر. برای برخی از برنامه‌ها باید هزینه‌هایی را متحمل شوید.

تفاوت برنامه‌ی فلش و افترافکت در انیمیشن سازی چیست؟

هرچند که هر دو این برنامه‌ها جهت ساخت و تولید انیمیشن می‌باشند. اما قابلیت دستررسی و کارکرد هر کدام متفاوت است و حرفه و مهارت خاص خودش را می‌طلبد.

آیا برنامه‌ی افتر افکت بر روی اندروید قابل نصب است؟

خیر. این برنامه به صورت اختصاصی برای ویندوز طراحی و تولید گشته و برای اندروید و آی و او اس سنگین است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

مشاوره رایگان

لطفا اطلاعات خود را وارد کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم
ارسال
close-link