لینک داخلی چیست و چگونه لینک سازی اصولی داشته باشیم؟

لینک داخلی چیست و چگونه لینک سازی اصولی داشته باشیم؟

قطعاً می دانید که وب سایت ها تمامی مطالب خود را در یک صفحه به اشتراک نخواهند گذاشت، حتی اگر این مطالب دارای موضوعات مشابهی باشند.

امروزه تولید محتوای خوشه ای، از مطرح ترین روش های متعدد ساختن تعداد صفحات و افزایش ترافیک سایت به حساب می آید. اما چگونه می توان این صفحات مرتبط با یکدیگر را به گونه ای هماهنگ نمود که کاربر را به راحتی با یک مراجعه به صفحه، به دیگر صفحات نیز هدایت نماید؟! راهکار آن، لینک سازی داخلی است.

امروزه لینک داخلی، یکی از مؤثرترین راه های ارجاع دادن کاربران به دیگر صفحات سایت می باشد. با این حال خیلی ها ممکن است آن طور که باید به اهمیت لینک های داخلی پی نبرده باشند.

حال این که لینک سازی داخلی چیست و چگونه می توان آن را به صورت اصولی انجام داد، در ادامه همین مطلب بدان پرداخته شده است.

لینک داخلی چیست؟

حتماً تا به حال با این مورد مواجه شده اید که در حال مطالعه مطلبی بوده اید و در آن از شخص، پدیده یا تاپیکی صحبت خواهد شد که ممکن است با موضوع اصلی مقاله ارتباط داشته باشد، اما جای تشریح آن نباشد.

از سویی دیگر، مقاله ای مخصوص و جداگانه راجع به همان شخص یا پدیده که در خلال مطلب از آن نام برده شده است، در داخل سایت تهیه گردیده که کاربر در صورت تمایل می تواند از آن نیز بازدید به عمل آورد.

حال آیا منطقی است که کاربر را مجبور به جستجوی جداگانه مورد ذکر شده در مقاله خود نماییم، وقتی که می توانیم به سادگی در همان صفحه، لینکی به صفحه دیگر دهیم؟!

وظیفه لینک داخلی همین است! در واقع سهولت جا به جای بین موضوعات یک سایت که به طور معمول ارتباطی میان آن ها وجود دارد، از مزایای استفاده از این لینک ها محسوب می گردد.

لینک داخلی چیست؟

انواع لینک داخلی را بشناسید

در حال حاضر می توانیم لینک های داخلی را در دو نوع ایجاد نماییم:

  • لینک داخلی ناوبری یا همان Navigational

جالب است بدانید، عباراتی که در منو یا فوتر و دیگر بخش های این گونه سایت قرار گرفته شده اند و شما را وارد صفحه ای دیگر می نمایند، در واقع نوعی از لینک های داخلی محسوب می شوند.

وظیفه این لینک های داخلی، ارجاع کاربر به اصلی ترین بخش ها و مقالات سایت می باشد. آن ها بسیار واضح، قابل دسترس و گرافیکی طراحی شده اند.

  • لینک داخلی زمینه ای یا Contextual

واژه کانتکستچوال، به معنای متنی می باشد. همانطور که از معنایش پیداست، این نوع از لینک داخلی در بطن محتوا گنجانده می شود و کاربر را به موضوعات بسیار مرتبط با همان مقاله که در صفحه ای دیگر به طور مفصل به آن پرداخته شده است، ارجاع می دهد.

اما لینک ها ممکن است به راحتی دیده نشوند و شرط اصلی استفاده درست از آن ها، دنبال نمودن کامل مقاله خواهد بود. با این حال، این لینک ها از مهم ترین فاکتورهای بهینه ساز سئوی مقاله و کل سایت به حساب می آیند.

لینک خارجی چیست و چه فایده ای دارد؟

بهتر است بدانید لینک ها تنها به انواع داخلی محدود نمی شوند. گاهی نیاز است مراجع ما از معتبر ترین سایت های جهان به حساب آیند تا اعتماد و باور کاربر را نسبت به ادعای خود در محتوایمان جلب نماییم.

در این صورت لینک دهی داخلی جوابگو نخواهد بود و بایستی وی را به منبعی از سایتی دیگر که به طور معمول به زبان دیگری بیان شده است، ارجاع دهیم. این لینک ها نه تنها برای سایت و سئوی آن ضرر نخواهند داشت، بلکه اعتبار محتوای آن را بالاتر خواهند برد.

لینک خارجی چیست و چه فایده ای دارد؟

لینک داخلی، جستجوی ربات گوگل را تسهیل می بخشد!

بهتر است بدانید که گوگل به وسیله ربات ها و الگوریتم های خود، بین صفحات وب سایت ها به تجزیه و تحلیل می پردازد و کیفیت محتوای هر یک را به طور کامل بررسی می نمایند تا به هر یک رتبه ای دهد و جایگاهی در صفحه نتایج جستجو به آن ها اعطا کند.

جالب است بدانید با دادن لینک های داخلی در صفحات خود، کاوش های الگوریتم های گوگل را آسان و سریع تر خواهید ساخت و نتیجه آن، بهینه سازی سئوی سایت شما خواهد بود.

چگونه لینک سازی اصولی داشته باشیم؟

اما لینک سازی داخلی، اصول و نکات خود را می طلبد و تنها زمانی مؤثر خواهد بود که این نکات ریز را نسبت به آن ها رعایت کنیم:

  • در صفحات محبوب سایت خود (تشخیص با کمک گوگل آنالیتیکس)، لینک داخلی بیشتری ایجاد نمایید.
  • بهتر است طبق اصول سئو، به طور معمول کلمات کلیدی را لینک داخلی دهیم.
  • لینک داخلی به تعداد زیاد، گوگل را نسبت به اسپم بودن سایت شما مشکوک می سازد. لذا به تعداد معقول از آن ها بهره ببرید.
  • از یک انکرتکست یکسان برای لینک دادن به دو صفحه متفاوت در سایت خود استفاده نکنید.
  • از پلاگین های خودکار لینک ساز داخلی استفاده نکنید، چرا که آن ها عاجز از تشخیص صفحات نیازمند به انتقال اعتبار سئویی هستند و از دید گوگل به عنوان اسپم شناخته می شوند.
  • از nofollow کردن لینک های داخلی پرهیز کنید، چرا که گوگل را به عدم انتقال اعتبار سئویی تشویق می کند. این کار بیشتر برای لینک های خارجی کاربرد دارند تا اعتبار سایت شما به سایت دیگر منتقل نگردد.

به تخصص رشد 360 اعتماد کنید

محتوایی که بتواند تأیید گوگل را به همراه داشته باشد، بی شک همینطوری به وجود نیامده است و در آن از تکنیک ها و اصول هایی بهره برده شده است و در عین حال، رضایت کاربر خود را نیز حفظ می نمایدو

حال که به تخصصی بودن فرآیند تولید محتوا و تأثیر بسزای آن در سئوی سایت خود پی برده اید، وقت آن رسیده که انجام آن را به افراد دارای تخصص و تجربه در این زمینه واگذار نمایید.

شرکت رشد 360، متشکل از خبره ترین طراحان سایت، تولید کنندگان محتوا و بازاریابان فضای دیجیتالی، گامی تضمینی و سریع در رساندن شما به قله های موفقیت در گوگل و کسب و کارتان به حساب می آید.

هر چه زودتر از طریق راه های ارتباطی با این مجموعه تماس حاصل فرمایید تا با خدمات و فرآیند همکاری با آن به خوبی راهنمایی شوید.

آیا لینک های داخلی متنی یا همان Contextual، به صورت عبارات غیر خوانا و طولانی در قالب متن ظاهر می شوند؟

خیر! لینک های داخلی متنی را می توانید در بطن بخشی از عبارات محتوا که معرفی کننده موضوع مقاله ارجاع داده شده هستند، قرار دهید.

آیا در استفاده از لینک های داخلی در هر صفحه، محدودیت وجود دارد؟

خیر، اما بهتر است چگالی استفاده از این لینک ها در هر صفحه به تعداد ثابتی محدود گردد و بیش از حد به کار نروند.

آیا لینک های داخلی بایستی از لینک های خارجی بیشتر باشند؟

قانونی برای بیشتر بودن لینک های داخلی نسبت به خارجی تعیین نشده است، هر چند به طور معمول تعداد آن ها بیشتر بوده و نشان دهنده کامل بودن سایت شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + پنج =

مشاوره رایگان

لطفا اطلاعات خود را وارد کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم
ارسال
close-link