آشنایی با انواع ریدایرکت ها یکی از اطلاعات لازم می باشد که باید کاملا آن را بشناسید. همانطور که می دانید، مهم ترین عاملی که سبب می شود جست و جود در فضای مجازی و اینترنت انجام شود، آدرس ها و نام وب سایت می باشند.
گوگل مپ هم چون ریشه درخت است که شاخه های بسیار زیادی دارد. اما برای هر کدام از این شاخه ها نامی تعریف شده که به واسطه ی آن ها موتور جست و جو گوگل مپ، شما را به نقشه ی مورد نظر هدایت می کند.
در مورد وب سایت ها نیز این موضوع وجود داشته و هر کدام از وب سایت ها یک آدرس مخصوص به خود دارند، به واسطه ی همین نام و آدرس مجموعه از وبلاگ ها را درون خود جای داده و برای هر کدام یک نام مشخص در نظر گرفته می شود.
در حال حاضر پدیده برای وب سایت ها وجود داشته که ریدایرکت نام دارد. در این مقاله قصد داریم تا آشنایی با انواع ریدایرکت ها را به خوبی میسر کنیم و مخاطبین از ریدایرکت اطلاعات کافی را به دست بیاورند.
در مبحث آشنایی با انواع ریدایرکت ها ابتدا باید ریدایرکت به خوبی تعریف شود. در گذشته اصطلاح خط رو خط شدن برای مخابرات و شبکه های تلفن همراه وجود داشت.
بدین صورت که شماره ای گرفته می شد و خط دیگری آن را پاسخ می داد. هم چنین فرآیند دایورت که اکنون وجود دارد نیز با ریدایرکت مشابه است، اما تفاوت های زیادی نیز با یکدیگر دارند.
زمانی در وب سایت شما قصد دارید که مطالب یک وب سایت درون وب سایت دیگر قرار بگیرد و هر دو با یک آدرس نمایان شوند. یا وب سایتی را حذف کرده اید و یا وب سایت خود را کاملا تغییر داده و دامنه ی جدید ی را برای آن تعریف کرده اید، نیاز به ریدایرکت دارید.
آشنایی با انواع ریدایرکت ها به شما کمک می کند تا این وب سایت را به خوبی بشناسید و از این آپشن و عملیات استفاده ی لازم را ببرید.
سعی کردیم تا به خوبی آشنایی با انواع ریدایرکت ها برای شما محقق شود. در ادامه ی این مبحث، زمان استفاده از این فرآیند را شرح می دهیم.
در تمامی مراحل بالا وب سایت نیازمند ریدایرکت که باید به صورت کاملا اصولی و حرفه ای انجام شود. کوچکترین خطایی در عملیات ریدایرکت به سئو سایت، آسیب جدی وارد می شود. پس حتما دقت کافی را داشته باشید. به همین دلیل آشنایی با انواع ریدایرکت ها بسیار لازم می باشد.
تا به امروز سه نوع ریدایرکت موجود است؛
تمامی ریداکت های بالا از ویژگی های منحصر به فردی دارند که برای آشنایی با انواع ریدایرکت ها ، آن ها را بیان می کنیم؛
کلام آخر
ریدایرکت یکی از عملیات و فرآیند های موجود در وبسایت می باشد، در این مقاله خواهان آشنایی با انواع ریدایرکت ها بویم و سه نوع از ریدایرکت به خوبی معرفی شدند.
اگر وب سایت خود را می خواهید تغییر دهید و یا قصد اجرای چندین عملیات دارید که نیازمند اجرای ریدایرکت می باشد، مجموعه ی رشد 360 می تواند به خوبی فرمان های درخواستی شما را بر روی وب سایت تان اجرا کند.
با توجه به تغییر مسیرتان به صورت دائمی و موقت یکی از ریدایرکت را انتخاب کنید.
به دلیل این که در ریدایرکت 301 صفحه حذف می شود و خطا 404 اتفاق می افتد و ممکن است سایت پنالتی شود، ریدایرکت 301 خطای بیشتری دارد.
بی شک ریدایرکت 307