سئو وبلاگ

سئو وبلاگ

امکان ندارد نام وبلاگ به گوشتان نخورده باشد! یا اینکه هرگز در طول زندگی خود یکی از آن ها را نساخته باشید، یا از یکی از آن ها بهره ای نبرده باشید. اهمیت آن ها شاید به اندازه سایت ها نباشد، اما جنبه مکملی آن ها را نمی توان نادیده گرفت.

شاید تصور می کنید بهینه سازی تنها مختص سایت های اصلی هستند و تأثیری در موفقیت یا عدم موفقیت وبلاگ ها ندارند، اما کاملاً در اشتباهید.

مطلبی که در حال مطالعه آن هستید، قصد دارد شما را ابتدا با وبلاگ، انواع وبلاگ و ویژگی های آن آشنا سازد و سپس به بررسی وضعیت سئو در آن ها بپردازد.

بهبود سئو وبلاگ

وبلاگ چیست؟

ابتدا بگذارید واژه «وبلاگ» را برایتان معنی کنیم. کلمه وبلاگ، ترکیبی از دو واژه web که همان شبکه است و blog به معنی گزارش روزانه می باشد.

البته این واژه بیشتر در ایران کاربرد دارد و در سراسر دنیا، وبلاگ را با کلمه «بلاگ» و نویسندگان آن را تحت عنوان «بلاگر» خواهید شناخت. حالا به طور یقین بهتر متوجه کاربرد وبلاگ ها شده اید!

وب نوشت ها، صفحاتی هستند که مطالب داخل آن معمولاً به صورت روزانه انتشار می یابد، کوتاه و خلاصه اند و طبق تاریخ انتشار مرتب سازی می شوند.

انواع وبلاگ

محتوای داخل وبلاگ ها با اهداف متفاوتی ارائه می شوند، اما نقطه اشتراک آن ها، ارائه نظرات کاربر یا گروهی از کاربران درباره وب سایت ها، اشخاص، کسب و کارها، سرگرمی ها، رسانه، ادبیات، کامپیوتر و… می باشد.

به همین جهت محیطی ساده و جالب برای به اشتراک گذاری ایده ها و نظرات محسوب شده و بسیاری را در این زمینه راهنمایی می نمایند. به طور کلی می توانیم وبلاگ ها را در دو دسته خصوصی و گروهی جای دهیم.

در نوع خصوصی، فردی به ارائه نظرات و ایده های خود نسبت به فیلد تخصصی که مشغول آن است می پردازد. گروه های تشکیل دهنده یک وبلاگ می توانند اعضای یک تیم، گروه بازی های رایانه ای، یا حتی اعضای یک خانواده باشند و به تبادل اطلاعات، خاطرات و… بپردازند.

تفاوت وبلاگ با وب سایت

میان محتوای وب سایت ها و وبلاگ ها تفاوت های اساسی وجود دارد. توجه داشته باشید که مبنای برتری این دو نسبت به یکدیگر صرفاً این تفاوت ها نبوده و کاربر با توجه به نوع نیازش می تواند از هر کدام از این صفحات شبکه ای بهره لازم را ببرد.

بسیاری از مواقع پیش آمده است که کاربر مطلبی که در هیچ سایتی نیافته بود را در وبلاگ به صورت رضایتمندانه ای یافته است.

عمده ترین تفاوت های وبلاگ با وب سایت را به شرح ذیل آورده ایم:

  • وب سایت ها به لحاظ ساختار طراحی بسیار پیچیده تر از وبلاگ ها هستند. در نتیجه به روز رسانی بیشتر و دشوارتری را به همراه دارند.
  • جنبه وب سایت ها عمومی و معمولاً همه گیر اند، در حالی که وب نوشت ها شخصی و پوشش دهنده افراد خاصی از جامعه هستند.
  • سایت ها به جهت هدف قرار دادن کل جامعه، استراکچری رسمی دارند، اما زبان محتوای وبلاگ ممکن است کاملاً محاوره ای باشد.
  • آزادی بیان در وبلاگ ها بسیار بیشتر است.
  • ارتباط در وب سایت ها معمولاً یک طرفه و به لطف قابلیت کامنت گذاری نهایت دو طرفه است، اما در وبلاگ ها کاملاً دو و چند طرفه بوده و امکان مشارکت در بحث برای همگان وجود دارد.

آیا سئو برای وبلاگ نیز وجود دارد؟

آیا سئو برای وبلاگ نیز وجود دارد؟

سئوی محتوا، همان بهینه سازی مطالب سایت براساس معیارهایی است که باعث بالاتر آمدن رتبه سایت شما در موتورهای جستجوگر خواهند شد. آیا وبلاگ نیز به رعایت این چارچوب نیاز دارد؟

بلاگرها شاید هیچ نیازی به پیاده سازی اصول سئو در محتوای خود نداشته باشند و اصلاً دنبال آن هم نباشند، اما همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، نقش وبلاگ ها در سئوی سایت به صورت مکمل واقع می شود. بگذارید موضوع را برایتان بازتر کنیم.

وبلاگ هایی که موضوعاتی حول سایت های اصلی و برتر در زمینه سئو دارند، نوعی ارجاع دهنده و تبلیغ کننده سایت محسوب می شوند، پس هر چه اصول تولید محتوا در داخل آن ها بیشتر رعایت گردد، به طور غیر مستقیم بر صعود وبسایت هدف تأثیرگذارند.

افزایش سئوی سایت با بلاگ ها

اگر می خواهید وبلاگ نویسی را طبق اصول سئو پیش ببرید، همان اصول بهینه سازی سایت به صورت مرحله ای به کار شما خواهد آمد، زیرا محیط بلاگینگ نیز تقریباً مشابه وردپرس سایت هاست، اما بسیار ساده و بی آلایش تر.

نکات وبلاگ نویسی بر مبنای افزایش سئوی سایت هدف را در ادامه به صورت مختصر و مفید شرح داده ایم.

  • سعی کنید عنوان وبلاگ را با کلمه کلیدی تعریف شده شروع کنید. طول عنوان بایستی بین 40 تا 50 حرف باشد. همچنین می توانید از سپراتورها یا جداکننده هایی مانند «–» و «|» میان کلمات عنوان بهره ببرید.
  • توضیحات متا بالاتر از 150 تا 160 حرف نشود. این توضیحات نماینده و خلاصه مطلب داخل وبلاگ هستند و بایستی کاربر را به خود جذب نمایند.
  • پیوند یکتا همان لینکی است که به وسیله آن دیگران را نیز به مشاهده صفحه مورد نظر دعوت می نماییم. سعی کنید لینک بلاگ ترکیبی از واژگان فارسی و انگلیسی و کوتاه و مختصر باشد.
  • سرتیتر یا هدینگ ها، اولین و اصلی ترین فاکتور محتوای برتر به حساب می آیند و پیش از شروع پاراگراف های محتوا دیده می شوند، پس لازم است معرف محتوا باشند. ممکن است با کاربری مواجه شوید که فقط به دنبال مطالعه همین هدینگ ها باشد.
  • متنی برتر شناخته می شود که پاراگراف بندی، جمله بندی، علائم نگارشی و املایی در آن به نحو احسنت رعایت شده باشند. سعی کنید کلمات کلیدی را به اشکال مختلف در طول پاراگراف ها ذکر کنید و محتوایی دارای حداقل 600 تا 700 کلمه برای هر موضوع ارائه دهید.
  • برقراری ارتباط بین محتواهای مرتبط در یک وبلاگ، با استفاده از لینک های داخلی ممکن است. اگر قصد پرداختن به موضوعی را دارید، اما آن را در محتوایی جدا بررسی کرده اید، می توانید آن را به محتوای فعلی لینک کنید. لینک های خارجی را تنها در صورتی استفاده کنید که برای اثبات حرف خود به منبعی بسیار موسخ نیاز داشته باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص انواع وبلاگ و سایت با کارشناسان ما در مجموعه رشد 360 در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 15 =

مشاوره رایگان

لطفا اطلاعات خود را وارد کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم
ارسال
close-link