چگونه می توان تولید محتوا کرد؟

چگونه می توان تولید محتوا کرد؟

شاید بتوان گفت بخش اعظم یک سایت بهینه سازی شده، به محتوای آن وابسته است. تولید محتوا، پروسه نوشتن مطالب مربوط به حوزه سایت را طبق اصول و قواعد ثابت شامل می شود. از مقالات تخصصی که موضوع آن ها را سرچ می کنید، تا عادی ترین مطالبی همچون «درباره ما» یا «راهنمای کاربران»، دارای محتوای استاندارد با قواعد نگارشی و سئو می باشد.

هدف اصلی هر محتوایی، حداکثر کارایی در جذب کاربر به مطالعه و اقدام طبق آن می باشد. به همین علت، لازم است تا محتوای تولید شده در سایت از ویژگی های زیر برخوردار باشد:

  • تکنیک و اصول های نگارشی
  • عدم غلط املایی
  • عدم بیهوده و طولانی گویی
  • قواعد سئوی محتوا

درباره سئوی محتوا چه می دانید؟

درباره سئوی محتوا چه می دانید؟

هنوز بسیاری هستند که فکر می کنند کارشان صرفاً با کپی کردن یا الکی نوشتن راه می افتد، اما سال هاست که الگوریتم های بهینه ساز با این مسئله به مبارزه پرداخته اند و این افراد را ناکام گذاشته اند.

سئوی محتوا، همان بهینه سازی مطالب سایت براساس معیارهایی است که باعث بالاتر آمدن رتبه سایت شما در موتورهای جستجوگر خواهند شد.

باید خاطر نشان کرد که سئوی محتوا زمانی مشخص خواهد شد که گوگل با تعریف الگوریتم هایی ثابت و استاندارد، سایت ها را مجبور به بهینه سازی طبق این الگوها نمود. هدف و سیاست پشت این طرح، جلب رضایت کاربران و عدم افت محبوبیت گوگل در جهان بود.

اهمیت تولید محتوا طبق SEO

برای افزایش سئوی مطالب سایت خود، لازم است ابتدا با اجزای دارای محتوای سایت خود آشنا شوید و تکنیک های مختص هر کدام را بیابید. رعایت این فاکتورها در صفر تا صد سایت شما، نه تنها عامل صعود عنوان سایت به صدر جدول جستجوگر گوگل خواهد بود، بلکه جذب هر چه بیشتر کاربر و محبوبیت روز افزون شما را به همراه خواهد داشت.

اگر نسبت به اصول سئوی سایت و محتوا از اطلاعات زیادی برخوردار نیستید و یا تا به حال تجربه ای در این زمینه نداشتید تا سایتتان را به وسیله آن ارتقاء دهید، می توانید از کارشناسان کاملاً آشنا و باتجربه نسبت به این قواعد در مجموعه رشد 360 درخواست خدمات نمایید. خوشحال می شویم تا عامل کسب برترین رتبه سایت شما در گوگل باشیم.

اصول محتوا نویسی

کارشناسان تولید محتوا به خوبی از ساختار محیط وردپرس در سایت ها که محل بارگزاری محتوا به حساب می آید، آشنایی دارند. همین مسلط بودن بر محیط ویرایش و انتشار محتوا، اصلی ترین عامل رعایت فاکتورهای سئو در نویسندگی است که در ادامه به شرح هر بخش این ساختار پرداخته ایم.

عنوان مقاله

اولین چیزی که جستجوگران پس از سرچ با آن روبرو خواهند شد، مجموعه ای از عناوین جذاب و دارای وجه تبلیغاتی برای محتوای داخل سایت است. این بخش در محیط وردپرس قابل پیاده سازی و همچنین ویرایش است.

عنوان سایت یا عنوان سئو، اولین موردی است که بایستی توجه ویژه ای در نوشتن آن داشته باشید، چرا که سایت شما در موتور جسجتوگر با همین عنوان معرفی می شود، لذا تأثیر به سزایی در جذب کلیک کاربران دارد.

برای داشتن عنوانی تحت استانداردهای تعیین شده سئو، رعایت موارد زیر الزامی است:

  • عنوان را با کلمه کلیدی آغاز کنید. اگر امکان پذیر نبود، حتماً کلمه کلیدی را در طول عنوان به کار ببرید.
  • تعداد کلمات مجاز برای عنوان نویسی، 60 حرف تعریف شده است. با این حال سعی کنید طول عنوان چیزی بین 40 تا 50 کاراکتر باشد و بیشتر از 50 نشود.
  • از سپراتورها یا جداکننده هایی مانند «–» و «|» میان کلمات عنوان بهره ببرید. معمولاً آن ها برای جدا کردن نام برند یا سایت از دیگر موارد عنوان کاربرد دارند.

سئوی عنوان متا

سئوی عنوان متا

دقیقاً زیر عنوان صفحه سایت، توضیحاتی معروف به زیر عنوان یا Meta Description وجود دارند که در تصمیم بیشتر کاربران پیش از ورود به سایت تأثیر به سزایی دارند، چرا که کاربر ابتدا آن را می خواند تا ببیند محتوا به خواسته او پرداخته است یا خیر.

پس بسیار مهم است که بتوانید چکیده ای از محتوای مقاله خود را در قالب حداکثر 150 کاراکتر به کاربران ارائه دهید.

آدرس URL

پیوند یکتا که نام دیگر آن است، دومین عامل معرفی شده توسط ما جهت بهینه سازی سایت به شمار می رود. این پیوند همان لینکی است که به وسیله آن دیگران را نیز به مشاهده صفحه مورد نظر دعوت می نماییم. مناسب ترین آدرس URL، دارای کلمه کلیدی محتواست و زیاد طولانی نمی باشد.

پیوند یکتای فارسی، بهینه تر از انگلیسی اما در عین حال طولانی تر است که عاملی منفی به حساب می آید.

سرتیترها

سرتیتر یا هدینگ ها، اولین و اصلی ترین فاکتور محتوای برتر به حساب می آیند و در واقع معرف پاراگراف هایی هستند که در ادامه به آن ها پرداخته شده است. باور کنید کاربرانی وجود دارند که از کمبود وقت یا حوصله تنها به سرتیترها نگاه می اندازند و از بقیه محتوا رد خواهند شد. پس سعی کنید اصل محتوا را در همین عبارات کوتاه بیان کنید.

تیترها از h1 تا h6 از بزرگ ترین تا کوچک ترین فونت در محیط ورد پرس در دسترس اند. سرتیتر های با موضوع جدید با h1 مشخص می شوند و اگر قصد پرداختن به موضوعی در ضمیمه همین تیتر داشته باشید، تیتر دوم را به صورت h2 درج می نماییم. سپس تیتر سوم در ضمیمه تیتر دوم را با h3 و…

پاراگراف یا شاه محتوا!

بخش اصلی و قابل مطالعه محتوا به صورت تخصصی، در قسمت توضیحات در قالب پاراگراف زیر سرتیترها قرار دارد. حالا می توانید در قالب پاراگراف های حداقل دو و حداکثر سه و چهار خطی (پیشنهادی) به بررسی موضوعات بپردازید.

متنی برتر شناخته می شود که پاراگراف بندی، جمله بندی، علائم نگارشی و املایی در آن به نحو احسنت رعایت شده باشند. سعی کنید کلمات کلیدی را به اشکال مختلف در طول پاراگراف ها ذکر کنید و محتوایی دارای حداقل 600 تا 700 کلمه برای هر موضوع ارائه دهید.

لینک های داخلی

برقراری ارتباط بین محتواهای مرتبط در یک سایت، با استفاده از لینک های داخلی ممکن است. اگر قصد پرداختن به موضوعی را دارید، اما آن را در محتوایی جدا بررسی کرده اید، می توانید آن را به محتوای فعلی لینک کنید.

لینک های خارجی

اهمیت به کار بردن پیوند یکتا از سایتی دیگر، زمانی محسوس می باشد که محتوای ما پیش زمینه علمی یا بسیار حساسی داشته باشد و هر کسی آن را باور نکند! بدین گونه می توانیم از منابع موسخ جهت تضمین مطلب خود استفاده کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

مشاوره رایگان

لطفا اطلاعات خود را وارد کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم
ارسال
close-link